Κέντρο Ξένων Γλωσσών EuroAction

Πεζοδρομος Κορυτσας 4, Χαϊδαρι, 124 61, Αθηνα

Φροντιστηριο Ξενων Γλωσσων EuroAction

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών EuroAction είναι ένα σύγχρονο φροντιστήριο εκμάθησης ξένων γλωσσών. Απευθυνόμαστε σε παιδιά προσχολικής, σχολικής ηλικίας καθώς και σε φοιτητές και σε ενήλικες. Χρησιμοποιούμε τρόπους εκπαίδευσης οι οποίοι εστιάζουν όχι μόνο στη μάθηση μιας γλώσσας για την απόκτηση ενός διπλώματος αλλά και στην επαφή με τον πολιτισμό που κρύβεται πίσω από την κάθε γλώσσα. Για το λόγο αυτό οι τρόποι διδασκαλίας που ακολουθούμε συνδυάζουν τις κλασσικές μεθόδους εκπαίδευσης με τη διαδραστική διαπαιδαγώγηση καθώς και τη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών. Οι πτυχιούχοι καθηγητές με τους οποίους συνεργαζόμαστε είναι άρτια εκπαιδευμένοι και με πολυετή πείρα στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης που τους καθιστά απολύτως ικανούς μέσα από την οργανωμένη διδασκαλία, τη σωστή καθοδήγηση και τις στοχευμένες συμβουλές να βοηθήσουν όλους τους μαθητές μας να πετύχουν τους στόχους τους. Τα μαθήματα γίνονται καθημερινά σε ένα ήρεμο περιβάλλον, εύκολα προσβάσιμο, φωτεινό, άνετο και σύγχρονο, πλήρως τεχνολογικά εξοπλισμένο και άρτια λειτουργικό. Μη διστάσετε να μας ρωτήσετε για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την ξένη γλώσσα. Θα είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

μαθηματα αγγλικων χαιδαρι
Μαθήματα Αγγλικών

Hello! Μάθε να μιλάς αγγλικά, μία γλώσσα που μιλούν πάνω από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι σε όλον τον κόσμο, τουλάχιστον στο βασικό της επίπεδο.
Μάθε περισσότερα...

μαθηματα γαλλικων χαιδαρι
Μαθήματα Γαλλικών

Salut! Τα γαλλικά είναι μία εύηχη & αριστοκρατική γλώσσα, με παρουσία και στις πέντε ηπείρους (160 εκατομμύρια μιλούν ως επίσημη γλώσσα τα γαλλικά).
Μάθε περισσότερα...

μαθηματα γερμανικων χαιδαρι
Μαθήματα Γερμανικών

Hallo! Τα Γερμανικά είναι η δεύτερη πιο σημαντική γλώσσα της επιστήμης.
Μάθε περισσότερα...

μαθηματα ισπανικων χαιδαρι
Μαθήματα Ισπανικών

Hola! Τα ισπανικά ως ξένη γλώσσα είναι η δεύτερη πιο διαδεδομένη μετά τα αγγλικά σε ολόκληρο τον κόσμο.
Μάθε περισσότερα...

μαθηματα ιταλικων χαιδαρι
Μαθήματα Ιταλικών

Ciao! Η ιταλική γλώσσα "ακούγεται" εύκολα καθώς θεωρείται μία από τις πιο μελωδικές & εύηχες γλώσσες του κόσμου.
Μάθε περισσότερα...

μαθηματα ρώσικων κινεζικων χαιδαρι
Περισσότερες Γλώσσες

Μάθε όποια γλώσσα επιθυμείς. Επικοινώνησε μαζί μας να μάθεις τιμές και πτυχία στη γλώσσα που επιθυμείς.
Επικοινωνία...

3 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ

EuroAction

Η εξέλιξη και το περιθώριο βελτίωσης δεν σταματά ποτέ. Έτσι στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών EuroAction δίνουμε μεγάλη σημασία στη συνεχή ανάπτυξη των 3 εκπαιδευτικών μας πυλώνων.

Οι πτυχιούχοι καθηγητές με τους οποίους συνεργαζόμαστε είναι άρτια εκπαιδευμένοι και με πολυετή πείρα στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης.
Χρησιμοποιούμε τρόπους εκπαίδευσης οι οποίοι εστιάζουν όχι μόνο στη μάθηση μιας γλώσσας για την απόκτηση ενός διπλώματος αλλά και στην επαφή με τον πολιτισμό που κρύβεται πίσω από την κάθε γλώσσα.
Επιλέγουμε έναν συνδυασμό των κλασσικών μεθόδων εκπαίδευσης με τη διαδραστική διαπαιδαγώγηση καθώς και τη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών. Σκοπός μας η επίτευξη της απόλυτης επιτυχίας!